петък, 29 януари 2010 г.

Baby Boy



Baby Boy Card





Това е картичка за бебето на едни близки приятели на наще.Бебчо се роди охоо миналата година ноември, но мама и тате го пазят и са се разбрали с наще да се видят след нова година като спрат вълните от грип.. та реших да им направя една картичка.





Не е кой знае какво като се има предвид повечето картички, които съм виждала да правят другите блогърки, но все пак от скоро се занимавам и нямам кой знае колко материали. Наскоро си купих тези прекрасни украски за картичка за бебе момченце. Много са сладки чак ми се свиди да ги хабя и това " boy baby " което е на картичката е принтирано и доукрасено с брукат и общо взето това е.






Картинката на щъркела я направих на няколко слоя


Ето я и нея. И за момиченце има :)


Все още картичката няма да ходи на никъде за това мога да я дооправям. Изглежда ми малко пуста, но все още не ми е дошла идея какво да и добавя. Ако на вас ви хрумне нещо за допълване няма да откажа да го споделите :)
Colorfully yours, Sunny!

3 коментара:

Ivolina каза...

Много ти е хубава картичката.
Не мисля, че има нужда от нещо допълнително. Така си е много добре.

~Gery~ каза...

Мда, и аз съм съгласна с Дес:) Картичката се е получила много добре :) и съм сигурна, че получателите ще са очаровани да получат ръчно направена картичка :)

Съни каза...

Благодаря ви :)

Публикуване на коментар

:)