неделя, 31 януари 2010 г.

Картичкофурии


Това е картичката, която направих за първото българско предизвикателство.
Не е оцветено много добре, за съжеление.Първо защото принтирах картинката на раиран картон (така де май за водни бои се води не съм много сигурна) и второ защото не е оцветено с водни боички или моливи ами с пастели (puke).
Въпреки това си мисля, че се получи сравнително добре :)

Ами това е и се надявам, че скоро време ще си купя така мечтаните акварелни моливчета и няма да се чудя как да оцветявам картинките за картичките ми :)

Е това е от мен за сега ;)

4 коментара:

te4eto каза...

Много е цветна и зареждаща с настроение картичката ти. Играта с цветовете е нещо, което много харесвам, но аз не мога.Много ми допада.

Ivolina каза...

Много весела и сладурска картичка.

Анонимен каза...

Ще напиша нещо за скорошния случай с Бисер Миланов-Петното. Ако Бисер Миланов-Петното наистина е извършил (без това да е силно пресилено или пълна лъжа за да бъде той злепоставен напълно и т.н) това (и то на жена) е нещо ужасно (и въобще не е за смях, шеги и т.н)- но аз все пак не знам какво е станало наистина и защо и къде Петното е бил арестуван наистина - все пак си мисля, че едва ли някоя жена би имала връзка с мъж с подобен прякор, поведение и т.н като Бисер Миланов-Петното и то без той да има никаква власт, големи доходи и т.н - а и ми се струва, че за да бъде счупена челюст (дори на жена - като се има предвид, че женските кости и т.н са по-слаби и малки от мъжките) е нужна сила от удар на квадратен метър - като при катастрофа (ако човек не си е сложил предпазен колан на предната седалка)- но все пак не съм лекар и не знам каква сила е нужна за това и т.н (но ми струва странно, че твърдят, че това е станало на 13 юни, а по всички новини и т.н съобщиха за това едва на 14 юни)- и все пак не знам какво е станало наистина. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без страдание, бедност, болести, побои (с или без тежки последствия за бития човек или хора), престъпност, насилие, зло, зложелателство, черен хумор, лъжи, пропаганда, и въобще без всякакви лоши неща.

Анонимен каза...

Eu escrevo a partir do estrangeiro

Acho que precisamos : paz na terra e boa para o povo

Публикуване на коментар

:)