четвъртък, 28 януари 2010 г.

Този път реших да ви покажа някои снимки, които аз съм правила. Обичам да се занимавам с фотография и където и да отида си взимам канончо -фотоапарата ми, който наще ми купиха миналата година април месец, много му се радвам. Бях си мечтала за фотоапарат много от отдавна и снимките, които правих преди да имам фотоапарат бяха с телефона ми и все пак мисля, че ставаха добре, но както и да е.. сега снимкитее:
За начало малко изгреви..

Тези двата са от Бургас. Това е моста в Бургас .Тези съм ги снимала по пътя за Райското Пръскало - най-високия водопад в България намира се до връх БотевТова са кучето ми и котката на баба ми.

На тази снимка си играят големи сладури са :))Това отново е котето на баба ми. Разхожда се в градината ;dТова май е вид кактус цветето не е по- голямо от 3 см в диаметър, снимала съм го с макро и изглежда по голямо от колкото е! Мисля, че се получи много сполучлива снимка :)
Двете котки на баба :)
COLORS ... няма какво да обяснявам ;д
Това е доста сполучлива снимка като се има предвид, че ми изкочи изведнъж и се стреснах докато си изкарам апарата леле.. абе мисля, че е добреМисля да спра за сега друг път ще показвам повече :))
Colorfully yours, Sunny!

3 коментара:

Entity Of Light каза...

Ние откакто имаме нашата Мъррррличка, котките започнаха да ми стават слабост, а това котенце е много сладко!:) Аз като се знам колко кьопав фотограф съм, моите снимки са просто на светлинни години от твоите. :)

Nana каза...

Определено имаш талант за фотограф. Третата снимка ми спря дъха. :)

Съни каза...

Благодаря ви :)

Публикуване на коментар

:)