вторник, 23 февруари 2010 г.

Ауу.. най-якия рожден ден!

Казахте,че искате да разкажа.. е добре!
Преди всичко, благодаря много за милите коментари! Трогнахте ме! Сериозно!


След това искам да ви се похваля, че спечелих наградата на моята вдъхновителка -Гери ... в съзтезанието Картичкофурии! Ето я и нея,дойде като още един подарък за рождения ми ден!





И Гери въобще не си скромна! Страхотна си! Наградата също! Особенно за начинаещ като мен всики награди ми идват много добре! А твоята е повече от невероятна!


Така сега по същество..
Първо дойде Дани- тя е моя стара приятелка, от стария ми клас. Много си я обичам! Тя също се занимава с изкуство и прави картички, но по-рядко и ми направи страхотен подарък! Плюшено кученце, гердан и една невероятно сладка картичка ето ги и тях:




След това дойдоха 5 момичета на веднъж. И петте са от новия ми клас и всички ги обичам страшно много! Те ми подариха невероятно красив подарък! Ето го и него:

Вие сами преценете :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Какво да ви разказвам, беше много весело! Не ме оставиха цяла вечер да седна! Постоянно на дансинга всички! С една от петте приятелки - Петя се бяхме качили на леглото ми и танцуваме и какво стана докато танцуваме ии........ бааааааааааааааааааам и паднахме доло :D:D:D счупи се от нейната страна и отидoх и казах на наще и слагахме книги да може да се седи и да се спи после на него :D:D голям смях.. Вечеряхме пак танцувахме много и дойде тортатаааа! И си пожелах... НЕЩО.. което няма да ви кажа! И духнах свещичките и пяха песничка- много се радвах!Станах на 17! И започна лудото викане! Аз: "Татеееееее" и те всички на веднъж " Татеееееееее" и пак аз " татее" и те "татее"! Най-накрая с голямото молене от всички в един глас той дойде с телефона си и се снима докато духа свещите :D макар че го снимаха с фотоапарата де ама карай :D След това малко по малко изпратихме 3 момичета и останахме 4. Не сме мигвали цяла вечер разказвахме си вицове, страшни истории абее беше много лудо и готино! Чак сутринта кам 7 мама като ми каза да лягаме, чак тогава заспахме за 1, 2 часа след това едвам до даскало стигнахме.. но оцеляхме! Втора смяна се мъчихме ама карай.На всичкото отгоре ме изпита по история госпожата. За съжеление не ми бяха останали бонбони за нея и тя не разбра, че съм имала рожден ден предния ден :Д. Аз бях чела през часовете колкото мога и изкарах 6! Едвам едвам де.. но все пак 6!


Беше невероятно! Не съм разказвала в подробности защото на дали някой се интересува какво точно е ставало с час и минути :) за това на три на четери.. пък и след време и аз да се сещам и да се смея какво е било :) .. и пак е много разказаното :)


Не получих много подаръци, но пък съм доволна и супер щастлива, че имам семейството и приятелите си! Всички много ама много ги обичам! Не си представям живота без тях!


Е това е от мен за сега..

Пожелавам ви слънчеви и пъстри дни!

4 коментара:

Unknown каза...

Ех, че хубаво, Съни! Тези моменти на щастие се помнят ця живот, според мен! Радвам се, че е било толкова весело, а разказът ти ми навя много прекрасни спомени... Хубаво е да си на 17!

Съни каза...

Наистина е много хубаво да си на 17!
Неискам да раста повече ;(

Irena каза...

Радвам се за теб, че си си отпразнувала рожденния ден толкова весело!

Мама на Ежко каза...

Страхотен блог, ела в моя за награда ;)

Публикуване на коментар

:)