сряда, 10 февруари 2010 г.

Супер мина интервютоо :)))

Да ви се похваля всичко мина супер! Нямаше кръстосаният разпит, който очаквах.Не се притеснявах.
Една от най-добрите ми и най-близките ми приятелки дойде с мен, за което и бях и още съм много благодарна. Страхотна подкрепа получих от нейна страна! В трудните за теб моменти разбираш кой ти е приятел и кой не!
Както и да е, не беше толкова страшно колкото си го мислих, а и момчето беше свястно, което много ме успокои още в началото. Даде ми някои документи да попълня с наще, обясни ми как стои всичко и общо взето това беше. Даже накрая го питам и " Е това ли беше?!" и той : "А ти какво очакваш?! Кръстосан разпит ли?"(ухилен) и аз " Точно това очаквах" и ни стана смешно де :D
Добре се представих.Всичко мина по вода(за което допринесе чашата вода която изсипах пред входната врата (някой 100% ми се смее :D но няма проблем)) Радвам се, че успях и сега само трябва да попълня документите и да направя още 1-2 неща и съм готоваа.


От доста отдавна не съм правила картичка.. доста доста 1 месец сигурно, но просто нямам време като съм втора смяна.Много съм изморена уча като побъркана преди да си легна вечер и сутрин пак и усещам как тфа непрестанно напрягане ми се отразява. Нещоо започнах да се разболявам ли какво много съм хремава, боли ме главата постоянно и то особенно днеска, но се надявам да се оправя... ако имам време бих направила някоя картичка, много ми се искаше да участвам в Картичкофуриите и Щурото предизвикателство, но незнам дали ще успея да направя такава картичка. А и да направя нямам на кого да я подаря и вече ми писна да правя картички, които си стоят в една кутия и събират прах ...!

Е до скоро!Благодаря,че ми пожелахте късмет :) !

Colorfully yours, Sunny!

1 коментара:

Ivolina каза...

Браво! Честито. Аз нали ти казах, че ще те вземат.
А за картичките в кутии. В повечето случаи така се оказва и моите си стоят по кутиите прибрани.
И не се притаснявай, лекувай се. При картичкофуриите в петък ще има ново предизвикателство.

Публикуване на коментар

:)