вторник, 9 февруари 2010 г.

Първо интервю за работа :))

За всяко нещо си има първи път са казали хората, като например утре ще бъде първото ми интервю за работа.. не си мислете, че ще оставя училище, работата е почасова и сигурно ще е през събота и неделя :)
Такаа да ви разкажа сега как стигнах до това интервю..
Като за начало бяха ме извикали да бъда промотърка в Метро. Беше 26 декември.. точно след Коледа, но нямаше проблем за мен, нямах ангажименти и отидох. Мина доста добре..
След това миналите петък и събота бях пак промотърка към същата фирма и пак цял ден бъра бъра без право да седнеш, не че са ми забранили ама просто нямаше къде :D.. Пък и работата ми е свързана с постоянно общуване с хората и ще е кофти аз да стоя седнала и около мен да се събират хора :Д ,но както и да е.. Мина петъка, и почти мина съботата и се заприказвах с едно момиче - друга промотърка, та я питах как е започнала да работи като промотърка, към агенция ли е, това-онова.. и я питах дали ще мога и аз да си намеря работа при нейната агенция. При което тя се обади на шефа си казаха си нещо неразбрах какво и ми даде номерът му да му звънна веднага.. говорихме бях се притеснила супер многоооо и той ми каза: "Вторник ми се обади да си уговорим час" обясни ми каде е офисът му и т.н.. Добрее.. Днес сутринта ставам в 7 и 30 правя това онова... и като се започна голямото притеснение какво ще му кажа като му се обадя, като отида как ще се представя и всякакви подобни щуротии-направо се разтреперих цялата, но събрах смелост и му се обадих.. Обаждам му се в 9 и 20... не дига?! Обаждам се пак 9 и 30.. пак не дига!? Обаждам се на една приятелка и и казвам " Абе тоя не ми дигааа" и в момента в който го казвам ми се звъни на другата линия.. затворих на приятелката си и на него му затворих.. Обадих му се вече бях спокойна, че ще ми дигне, обаче не бях спокойна за това какво ще му кажа и т.н. ... но дигна .. абе добре се представих горе доло.. накрая изтърсих едно "Довиждане" вместо "Дочуване" оххх как се ядосах :D и смешно ми стана поправих се де :D.. надявам се, че не си е помислил нещо лошо.. просто беше грешка на езика!Разбрахме се утре в 11 часа да отида в офиса му. Обясних му преди това, че съм на училище ( с надеждата, че няма да ме отреже или нещо такова) и че съм втора смяна и трябва да е сутрин при всички положения и така: УТРЕ 10 ФЕВРУАРИ ОТ 11:00 ЧАСА СЪМ НА ПЪРВОТО МИ ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА....
Лелеееее.. :D
Хем се радвам, хем се притеснявам.. знам че е нормално да се притеснявам, но като се замисля - нито губя нещо, нито ще остана гладна, жадна , нито нищо.Пък и всеки е минал по тоя път.. колкото по-рано толкова по-добре!

Надявам се искренно да се представя добре и да ме хареса.. дай боже да ме вземе на работа и да е съгласен с условието ми : Ходя на училище, през седмицата просто няма начин да съм на работа, освен ако не съм първа смяна, а трябва да съм на работа след обяд :)

Стискайте палци да мине добре!!!

2 коментара:

Ivolina каза...

Стискам палци! Сигурна съм, че ще се справиш и ще те вземат.

Irena каза...

Не се притеснявай, всичко ще мине както трябва!

Публикуване на коментар

:)